2019-07-18 04:53:24• hírek • Blikk.hu

Tizennyolc év után visszatér az RTL Klubra Liptai Claudia, de nem is akárhogy

Ez ám a sztárigazolás! Tizennyolc év után visszatér az RTL Klubra Liptai Claudia: a közönségkedvenc színész-műsorvezető a harmadik évadtól A Tanár című sorozat gárdájához csatlakozik.

Liptai az elmúlt években a TV2 egyik vezető arca volt, show-műsorokat, vetélkedőket vezetett vagy kapott helyet a zsűriben, de körülbelül fél éve egyáltalán nem szerepelt a képernyőn, sorozatban pedig három esztendeje nem játszott: akkor második gyermeke születése miatt írták ki a karakterét a Jóban Rosszbanból.
 

– A szabadság hiányzott. Valami olyan függetlenség, ami egyfajta merészség is – fogalmazott a kihagyás okairól a Fókusz riporterének Liptai Claudia. – Nehezen mondok le dolgokról, de valamikor megérzem azt, hogy valami már nem motivál. Szerencsés életem van, mert egész életemben azt csináltam, amit szerettem volna, és olyan ember vagyok, ha csinálok valamit, akkor érzem, hogy ezt szeretném, és amikor nem szeretném, akkor abbahagyom.
 

Claudia a pihenő után arra a csatornára tér vissza, amelyen tulajdonképpen a kilencvenes évek végén megvetette a lábát és elindította szépen ívelő televíziós karrierjét: előbb a Csíííz komikájaként, majd jött a Pasik című sorozat, de 2001-ben a műsorvezetői pályafutása is itt indult a Találkozások című napi sztármagazinnal. Most pedig az RTL Klub egyik legsikeresebb sorozata következik.
 

– Amikor megtalált ez a feladat, őszinte leszek, megijedtem, van-e képességem még erre – árulta el Claudia, hozzátéve: rajong a magyar sorozatokért, különösen A Tanárért, amely számára is fontos társadalmi kérdéseket feszeget, így nem volt kérdés, hogy megjelenik a szereplőválogatáson. – Van olyan színész, akinek jólesik a casting, én mindig nagyon izgulok. Ám úgy éreztem, egész jól sikerült!


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: